Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2019 17:43 - Финансираната от Сорос група, свързана с Fusion GPS, организира операция с фалшив флаг „руски стил“, за да открадне сенатското седалище от Рой Мур
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.01.2019 17:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Финансираната от Сорос група, свързана с Fusion GPS, организира операция с фалшив флаг „руски стил“, за да открадне сенатското седалище от Рой Мур

16.01.2019 / От JD Heyes

          image   https://www.newstarget.com/2019-01-16-soros-funded-group-tied-to-fusion-gps-staged-russian-style-false-flag-operation.html?fbclid=IwAR2ykmJvJtN_QBPJ2K1zG1AFoC08jqpL-aBhIdqdPfFGtx7a7Fsex4jqyTw

Базираната в Тексас компания за киберсигурност, наречена „Новото знание“, която стоеше зад операция „фалшив флаг“, известна като „Проект Бирмингам“ и използвала дезинформационни техники в руски стил, вероятно е била отговорна за кражбата на място в Сената на САЩ от кандидата на ПП Рой Мур през 2017 г.

Нещо повече, основателят на фирмата, Jonathon Morgan, може по невнимание да е признал, че групата му е създала акаунти в Twitter, които се представят за руски ботове, след като първо са се отрекли от някакво знание за него.

Както съобщава The National Sentinel , Мур се е изправял срещу демократа Дъг Джоунс на специални избори в Сената за място, освободено от Джеф Сейсънс, който бе останал да стане първият генерален адвокат на Доналд Тръмп. Но Мур, обсаден в началото на кампанията си от съобщения, че като млад прокурор в ранните си 30-те години, сексуално преследвал тийнейджърки, накрая загубил от Джоунс в състезание, което все още беше много близко. 

Почти една година след победата на Джоунс, през декември 2018 г., "Ню Йорк Таймс" разкри подробности за операцията "Нови знания", наречена "Проект Бирмингам", което кара някои да спекулират, че тя може да е била отговорна за предаването на везните на демократите.

Оттогава се появиха допълнителни подробности, които показват, че операцията с фалшиви знамена, водена от демократите, отива много по-дълбоко.

Чак Рос от The Daily Caller съобщи в края на миналата седмица, че фирмата на Morgan всъщност има връзки с нестопанска група, финансирана от Джордж Сорос, която сама е свързана с бившия британски шпионин Кристофър Стийл - който е написал скандалния „руски досие“ - и фирмата. който го нае, Fusion GPS.

View image on Twitter image image Secular Syriaimage@syria_true    

#Soros has admitted to funding an ongoing private #Trump-#Russia investigation,had funded a $50M.An aide to Soros,Vachon,said that he has funded an ongoing effort by Fusion GPS&ex-Feinstein staffer&ex FBI agent,Dan Jones,to imageprivately continue the Trump-Russia investigatigation

  18 9:36 PM - Sep 27, 2018   15 people are talking about this   Twitter Ads info and privacy    

 

Също така той отбелязва, че една сенчеста група с нестопанска цел, наречена „Проект за демократична цялост“, или TDIP, си партнира с New Knowledge преди средносрочните избори през 2018 г., за да проследява руските мрежи за дезинформация на уебсайт, който съвместно оперира. 

Нещо повече, TDIP и New Knowledge имат връзки с Комитета за разузнаване на Сената, който разследва намесата на Русия в изборите през 2016 г., „както и възможните тайни споразумения за кампанията на Тръмп“, отбелязва The Daily Caller . 

Комитетът за разузнаване предостави на компанията на Морган информация от големи социални медийни платформи, за които се твърди, че са събрани като част от руското разследване на дезинформацията. New Knowledge го използваше, отчасти, за изготвянето на доклад, който бе публикуван на 17 декември, който намеси Москва в изборите за избори през 2016 г. 

Демократичната дълбока държава, а не Русия, е най-голямата заплаха за нашия изборен процес

Два дни по-късно, случайно, "Таймс" публикува доклада си, в който разкрива, че Морган и неговата фирма всъщност са участвали в операцията "фалшив флаг" в Алабама, насочена към Мур, която е била "експериментална" и създадена след "руски избори за избори".

Освен това The Daily Caller разкри, че TDIP има връзки и с Комитета за разузнаване на Сената; негов основател, Даниел Джонс, преди това е бил служител на демократите в комисията. 

"[Джоунс] също е бил в контакт в началото на 2017 г. със семинара във Вирджиния Марк Уорнър, вицепрезидент на Демократическата партия", съобщи DC. "Като част от собственото разследване на ТРИП-Русия, групата нае Fusion GPS и Кристофър Стийл, авторът на досието срещу Тръмп."

Що се отнася до твърдението на Морган, че не е знаел за създаването на руски ботове на неговата фирма в социалните медии, неговата собствена история на социалните медии му противоречи. 

„Руски тролове, проследявани от Hamilton68, проявяват интерес към състезанието в Сената на АЛ. Каква изненада ”, пише Морган в  писмото на 10 ноември 2017 г.,  което споменава Hamilton68, платформа за проследяване, управлявана от Алианса за осигуряване на демокрацията.

Туитът сякаш показваше, че Морган говори за руските ботове, сякаш те са установен факт. Нещо повече, чуруликането дойде по-малко от месец преди фирмата му да създаде вътрешен доклад, който документира операцията с фалшив флаг .

В обобщение, тези разкрития не само поставят под съмнение верността на Комитета за разузнаване на Сената по отношение на руското споразумение и кампанията на Тръмп, но и показват кръвосмесителна връзка между управляваното от демократите Deep State и нейните усилия за подкопаване на нашите изборни процеси, докато обвиняват тези усилия. на чужда сила.

 

 

Прочетете повече за корупцията в Deep State на Corruption.news .

Източниците включват:

TheFederalist.com

DailyCaller.com

NYTimes.com

TheNationalSentinel.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39755055
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031